• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Ursäkta röran, vi bygger om

Kära kund, välkommen! Vi har precis flyttat hit!

Det du besöker idag är vår nya ehandel, som ligger i ett (för oss) helt nytt system. Vi har flyttat Supercat från vårt gamla system (där vi funnits virtuellt sen 2010) till denna nya ehandelslösning som vi hoppas ska ge dig som kund en härligare upplevelse av vår kattbutik online! 

I och med denna flytt så kan det vara lite rörigt härinne, bland annat har våra produkter ännu inte riktigt hamnat i de rätta underkategorierna - dag för dag medan vi jobbar med detta så kommer fler produkter att hitta sina rätta platser och hamna på rätt ställen i webshopen. Använd gärna sökfältet om du letar något speciellt.

Vi ber om ditt tålamod medan vi jobbar med flytten och om det är något du inte hittar, något som inte går att köpa - eller något som ser helt knasigt ut - så maila oss gärna! Vi finns på info@supercat.se och vi ska försöka ge dig den bästa servicen under denna tid av flytt. 

Det går självklart bra att beställa precis som vanligt - vi packar och skickar varor varje dag och leveranserna rullar på precis som vanligt! ❤

 

Förutom att flytta vår online-butik mellan 2 olika system så har vi även de senaste veckorna genomfört en fysisk flytt och fått helt nya lokaler till Supercat, detta pga den brandskada vår gamla lokal fick i april. Vi hade inte riktigt planerat för 2 flyttar inom såhär kort tid, men ibland händer livet och då är det bara att försöka hänga med i svängarna :)


Allt gott, med önskan om en Mjautastisk Sommar till er!

// Jessica och Jenni på Supercat.se