• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Aktiveringsmatskål

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 48 produkter

  produktlista

  Vissa katter kan behöva en aktiveringsmatskål, dels för att sakta ner deras ätande men också för att få in lite extra aktivering i deras vardag. Kanske blir din katt snabbt uttråkad - då kan en aktiveringsmatskål vara toppen. Många katter hetsäter och även för dessa kan en matskål med aktivering ge ett långsammare intag av maten. Vi på Supercat gillar produkter som är 2-i-1 och det kan man verkligen säga att aktiveringsmatskålar är - mat och lek i samma produkt. 
   

  Tips!

  Byt ut din katts vanliga matskål och ställ istället fram en aktiveringsmatskål, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Du kan också ha flera olika aktiveringsmatskålar som du gömmer/placerar ut i hemmet. Katter leker och äter när de vill, inte när du vill.

  Vi har flera olika matskålar med aktivering, allt från enklare bollar till mer avancerade puzzel för din katt. Många gillar att ha lite olika varianter hemma, vilket är perfekt för katten som snabbt blir uttråkad. Det finns aktiveringsplattor för blötfoder och matskålar och bollar för torrfoder. 

  Hoppas du hittar några roliga aktiveringsmatskålar till din katt hos oss!
  / Emelie på Supercat