• Fraktfritt vid köp över 600 kr

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

CHILL DELUXE-serien

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 2 produkter

  produktlista

  Varför älskar katter COSY AND DOZY-hyllorna?

  Hög spaningasplats i hemmet
  Att klättra, hoppa och ta en kattlur (varför heter det tupplur egentligen?!) är din katts sätt att må riktigt bra. Deras behov att vara högt upp är instiktivt, katter är trädklättrande däggdjur som känner sig trygga i sitt revir på lite högre höjd.

  Tidiga katter var jägare och många av dem levde i regnskogarna. Deras klor gjorde det möjligt för dem att bli skickliga klättrare och fly undan faror genom att klättra upp i träd eller lägga sig i bakhåll för byte.

  Observationsplats
  Nu för tiden är inomhuskatter säkrare än deras utelevande kusiner, men de kan ofta bli uttråkade. Det finns dock sätt att undvika detta! "Vertikal terräng" med hyllor på olika höjder inspirerar din katt att utforska - hoppa och klättra och sedan vila högt upp så att de kan hålla ett vakande öga på sina mänskliga följeslagare och överblicka sitt revir från en hög utsiktspunkt.

  Katthyllorna i Chill-serien ger katten en bra plats för observation i hemmet. På den platsen kan katten överblicka sitt revir (er lägenhet eller ert hus) och vara mer medveten om människors och andra husdjurs aktiviteter. Om en katt är ängslig eller rädd kan det lugna katten genom att den får distans och överblick, och kommer ifrån orsaken till sin stress (till exempel en aktiv hund eller lekande små barn).

  Komfort
  En annan avgörande fördel med att ha katthyllor på väggen är temperaturen. Eftersom värme stiger kan CHILL DeLUXE-hyllan bli en mysig plats, särskilt under kalla vinterdagar, då det är lite varmare högre upp. Katter älskar att sträcka ut sig och vila på de lite extra stora Deluxe-hyllorna. De skulle uppskatta om du placerade hyllan nära hemmets möbler så att det är enkelt för katten att klättra eller hoppa upp på hyllan - men även för att katter gärna vill vara nära sin familj.

  Att vara högt upp ger din katt en möjlighet att känna lugnet och slappna av för en kattlur. Det är vad vi kallar den perfekta Chill-zonen.

  CHILL DeLUXE-hyllan är tillräckligt stor för att rymma även en stor Maine Coon eller två / tre mindre katter som gärna chillar tillsammans.