• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

GPS för katt och hund

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 9 produkter

  produktlista

  GPS för katt och hund

  Med hjälp av en GPS-spårare kan du hålla koll på din katt och se till att den inte kommer bort. Många använder GPS för att få känna trygghet och slippa oro, speciellt när din katt befinner sig på nya områden t ex en sommarstuga. 

  Med våra GPS kan du följa din katt i realtid och se hur den rör sig. Vi har valt att inte sälja GPS som kräver abonnemang då detta i slutändan kan bli dyrt för dig som kund. Istället har vi valt att ha GPS spårare som har SIM-kort. 

  Våra GPSer passar katter, hundar och människor. Halsbanden som följer med är aningen stora, därför har vi valt att erbjuda ett smalare halsband som passar till katter mer specifikt. 

  Gps katter

  Smidig GPS till din katt TK-11 Mini

  Vår GPS mini är en mindre GPS som passar katter bättre. På bilden ovan kan du se hur den sitter på. Vår storsäljare är just GPS Mini, då den är smidig och utan abonnemang. 

  Koppla GPS till telefonen

  För att spåra via din GPS laddar du hem en app som du sedan kan använda på dator eller mobil. 

  Fördelar med GPS till din katt 

  Det kan kännas som en extra trygghet att ha GPS på din katt och du kan spåra om du är orolig att katten ska springa bort. Vissa köper också GPS för att själv använda om de t ex befinner sig ute i skogen, då stoppar du enkelt GPS-pucken i fickan. Du kan också använda GPS-spåraren till barn, äldre och fordon. 
  Batteritiden räcker upp till 5-6 dagar i standby-läge för GPS mini och ca 10 dagar för den större modellen.

  GPS med 4G

  Vi säljer en GPS som är kompatibel med 4G-nätet. Denna är samma storlek som mini men har uppgraderats till 4G. En till fördel med GPS PRO 4G är att den har en fjärrstyrd ljud- och ljussignal, om katten exempelvis råkat få av sig halsbandet och kommer hem utan sin GPS-puck.

  katt gps

  Hoppas att du hittar den GPS du söker hos oss!
  //Teamet på Supercat.se