• Fraktfritt vid köp över 600 kr

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Kattmatskålar

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 1 - 60 av 211 produkter

  produktlista

  Kattmatskålar till din katt

  Vi har alla möjliga kattmatskålar för din katt och som passar snyggt in i ditt hem. Det finns olika former, material och mönster att välja på. Många katter föredrar kattmatskålar eller vattenskålar med låg kant, så att deras känsliga morrhår inte tar i när de äter eller dricker. Ett tips för att din katt ska dricka mer är att placera ut vattenskålar i olika rum i hemmet eller att införskaffa en vattenfontän. De flesta katter gillar inte heller när matskål och vattenskål står för nära varandra.

  Matbarer

  Vi säljer snygga matbarer för din katt, många av dom är lite upphöjda vilket ger din katt en bättre ergonomi när den ska äta. Tänk dock på att katter helst inte äter och dricker på samma ställe så placera gärna ut maten och vattnet i olika rum. 

  Underlägg till kattmatskålar

  Extra snyggt kan det bli med ett underlägg under kattmatskålen, vi har flera att välja på så att du kan göra fint på golvet för din katt (och för dig!). Det skyddar även golvet från smuts och repor. Spills det mycket vatten kan ett högabsorberande underlägg vara en god idé.   

  Foderautomater till din katt

  En foderautomat kan du köpa om din katt inte ska ha fri tillgång till mat utan ska få måltiderna i små portioner under dagen. En foderautomat kan också vara bra om du har flera katter som ska äta olika sorters mat, till exempel veterinärfoder. Vi har en mängd olika foderautomater att välja på, vissa är enklare och rymmer en måltid och andra är mer avancerade och rymmer flera måltider eller kan styras med mobilen genom en app. 

  Aktiveringsmatskål

  Vissa katter har lite för bråttom när de äter sin mat och kan behöva sakta ner ätandet, då passar en aktiveringsmatskål perfekt! Vi har flera olika och för extra skoj kan du ha några olika att växla mellan, eller placera ut på olika platser i hemmet. Kan vara superbra med en aktiveringsmatskål till den uttråkade katten också, då den får tänka till lite när den ska äta.

  Extra kul kan det ju vara att ha flera olika matskålar att växla mellan!

  / Emelie på Supercat