• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Om Supercat

Om Supercat Sweden

Supercat Sweden säljer kattprodukter och kattillbehör för katt och kattägare med personlig stil och kvalité!

Supercat.se är en webbhandel där du kan shoppa loss dygnet runt. Vi vill erbjuda dig som kund ett brett, inspirerande sortiment med vanliga och ovanliga tillbehör till din katt, för dig som ägare och för ditt hem. Kattlådor, klösträd, kattmatskålar, kattselar och kattleksaker - du hittar allt hos oss!

Vi gillar aktivitetsleksaker för katt extra mycket, många katter är idag innekatter och behöver såväl fysisk som psykisk stimulans för att må bra och vara harmoniska katter i sina familjer. Vi gillar även funktionella produkter som underlättar skötseln av din katt såväl som snygga produkter som passar i ett modernt hem.

Vi erbjuder en snabb leverans av dina varor, 2-4 vardagar med DHL eller Posten varubrev. Många mindre beställningar är framme hos dig redan dagen efter du har beställt. Vi erbjuder en personlig service och svarar på kundsupportmail hela dagen! Vårt sortiment innehåller noga utvalda produkter av oss själva och produkter som ni kunder efterfrågat. Vi lagerhåller alla de stora märkena av kattprodukter och många av de mindre designer-märkena importerar vi själva. All kattmat och kattgodis levereras från svenska distributörer.

Vi gillar Djurskyddet Västerbotten och Djurskyddet Skellefteås arbete med att ta hand om hemlösa katter, därför sparar vi defekta varor som inte kan säljas och skänker dem till Djurskyddet istället för att slänga bort dem.

Supercat E-handel

Det finns många anonyma e-handlar på internet idag där det kan vara svårt att hitta företagets kontaktuppgifter, organisationsnummer eller svårt att få veta vem som ligger bakom företaget egentligen. Vi på Supercat vill vara lika personliga som i en fysisk butik och därför hittar du alla våra uppgifter i sidfoten av vår e-handel. Vi skriver alla våra produkttexter själva och vi svarar i vår egen telefonsupport och på mailsupporten. Supercat är en certifierad Trygg E-handel av Svensk Handel Digital. Tveka inte att maila oss om du funderar på någonting!

Framförallt så kan vi katt och kattprodukter! Vi som jobbar på Supercat är själva kattägare och kärleken till katten som djur är det som driver och peppar oss. Vi testar det mesta vi säljer och har ett brett kontaktnät av kattägare, kattuppfödare och kattentusiaster och genom detta vill vi erbjuda dig som kund det bästa :)


Supercat Sweden AB grundades av  Jessica Nylund och Therese Widmark 2010, från och med 2011 drivs företaget vidare av Jessica Nylund. Supercat Sweden finns i Umeå med vårt lager och vårt kontor.
 
Supercat drivs med en grundtanke och ett mål och det är att:
Supercat Sweden AB ska bidra till att höja kattens status som sällskapsdjur.