• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Cosy and Dozy

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 4 produkter

  produktlista

  Mer om Cosy and Dozy

  Med Magdalenas känsla för design och Wojtek's erfarenhet av att arbeta i finansbranschen i 10 år, bestämde de sig för att starta COSY AND DOZY®. COSY AND DOZY®-produktsortimentet utvecklas och växer hela tiden. Varje produkt är unik och alla är handgjorda i Polen. Det som är gemensamt för produkterna är att de alla tillåter ditt husdjur att koppla av i total komfort och lyx.

  Just nu utvecklar COSY AND DOZY® en kedja av distributörer över hela världen, där målet är att bli en världsomspännande leverantör av många olika lyxiga husdjursprodukter som kompletterar alla typer av heminredning som gör både husdjur och ägare glada!

  Vad gör att Cosy and Dozy's kattmöbler sticker ut?

  Cosy and Dozy's kattmöbler tillverkas för hand, med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Varje element är förfinat till minsta detalj, vilket säkerställer att estetiken är av högsta nivå. Innan de får användas genomgår alla produkter praktiska tester, allt för att vara säkra på att kunderna får perfekta produkter inte bara när det gäller utseende, utan också tillförlitlighet.

  Cozy and Dozy lägger stor vikt vid säkerhet och hållbarhet - de vet att produkterna kommer att användas ganska intensivt, och ska samtidigt användas i många år.

  Designen av möblerna är också viktig för Cosy and Dozy. De är designade för att de ska matcha olika typer av interiörer ? både moderna, med fokus på cool elegans, såväl som de mer traditionella, med atmosfär och värme.

  Vad ska man titta efter när man väljer möbler till en katt?

  När du väljer kattmöbler till ditt hem är det värt att överväga några nyckelfrågor:

  1. Kattens preferenser
  2. Mängden tillgängligt utrymme
  3. Inredning

  Det viktigaste kriteriet är naturligtvis mängden tillgängligt utrymme, eftersom inte varje hem kommer att ha tillräckligt med utrymme för att placera en stor möbel. I det här fallet är det bättre att avstå från möbler som tar för mycket plats och istället välja en liten möbel som passar i praktiskt taget varje hörn.
  Kattens preferenser är också mycket viktiga. Beroende på vilken form av aktivitet din lurviga vän föredrar, välj en möbel som gör att den kan koppla av på sitt favoritsätt.
  Det sista du kan tänka på när du väljer möbler för en katt är produkternas design. Eftersom de i Cosy och Dozy's sortiment finns i olika former och färger kan du enkelt välja en produkt som perfekt matchar din inredning.

  Hoppas du hittar något fint till just ditt hem och din katt från Cosy and Dozy!
  / Emelie på Supercat