• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Cosy and Dozy

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 8 produkter

  produktlista

  COSY AND DOZY® säljer högkvalitativa vägghyllor till katter och har snabbt blivit en favorit hos oss på Supercat! Hyllorna kommer i olika träslag och kuddfärger, allt för att du ska kunna matcha dom med resten av ditt hem. 

  Cosy and Dozy är ett polskt företag som grundades med kärleken för djur och med intentionen att värna om deras naturliga instinkter.
  Det hela började 2015 när grundarna Magdalena och Wojtek bestämde sig för att adoptera två katter - Molly och Ricky och en tid senare även deras hund Beza.

  De två kattungarna hade lidit så mycket på adoptionshemmet så att Magdalena och Wojtek ville skapa den bästa möjliga miljön för dem att växa upp i. De ville skapa en plats som respekterade deras sanna jag och deras naturliga instinkter.

  Med vetskapen att katter gillar höga platser speciellt när de delar hushåll med barn eller hundar, ville de köpa någon slags väggmonterad hylla, men hittade inget passande på marknaden.

  En dag kom idén till Magdalena och Wojtek att skapa en unik böjd oval väggmonterad hylla för katter och efter att ha gjort prototypen, älskade deras katter den. De var så glada att se att de tillbringade större delen av tiden på hyllorna. När hyllan visades upp för vänner och familj med katter växte efterfrågan snabbt, därav uppstod idén om att starta ett företag.


  Om du älskar husdjur och gillar heminredning, då är COSY AND DOZY® något för dig.