• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

CatIt Pixi Smart Vacuum foderbehållare

.

Handla denna produkt CatIt Pixi Smart Vacuum foderbehållare
pris 1 119 kr
Tillgänglighet: Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

CatIt Pixi Smart foderbehållare för kattmat med smart vakuumteknik

  • Stor BPA-fri foderbehållare; gjord av livsmedelsklassade, giftfria material
  • Med smart vakuumteknik 
  • Med LED-ljus och ljudvarningar
  • Med Soft touch kontroller
  • Foderskopa ingår (med kattig design)


Catit PIXI Smart Vacuum Food foderbehållare skapar en vakuumförsegling runt din katts torrfoder och håller det fräsch längre. Den BPA-fria behållaren, med soft touch-kontroller, bevarar torrisar genom att skydda det från exponering för olika element såsom luft, ljus, fukt & skadedjur. Exponering för luft, ljus och fukt är de främsta orsakerna till att kattmat blir dåligt i förtid. Catit PIXI Smart Vacuum Food Container använder smart vakuumteknologi för att hålla din katts torrfoder fräsch mycket längre än konventionella matförvaringsbehållare.

Visste du att torrfoderpåsar nästan alltid innehåller kväve? Det är en populär gas som används för att ersätta syre, den används för att bevara torrfodrets smak och fräschör. Men i samma ögonblick du öppnar påsen förångas gasen och effekten försvinner därmed. Catit PIXI Smart Vacuum Food Container är ett bra sätt att förvara och skydda din kattmat efter öppning – det minskar syrehalten och förlänger fodrets hållbarhet.

Stor 9,6 liters matbehållare rymmer ca 5,5 kg torrfoder.
Om du har fyllt upp behållaren helt, men fortfarande har lite mat över i påsen, serverar du katten den maten som är kvar i påsen först. Torrfodret i vakuumbehållaren kommer att hålla sig fint och fräscht.

Med en knapptryckning på knappen (på locket) kommer den inbyggda mekanismen i topplocket att ta bort luft från matbehållaren och skapa en lufttät försegling, vilket hjälper till att bevara maten och dess arom. Catit PIXI Smart Vacuum Food Container övervakar och upprätthåller automatiskt vakuumet för optimala förvaringsförhållanden hela tiden. Enheten använder ljudvarningar för att indikera dess status, tillsammans med hörbart vakuum.

Uppladdningsbar enhet
Catit PIXI Smart Vacuum foderbehållare är en bärbar enhet med ett inbyggt batteri som bara behöver laddas varannan till var tredje vecka, beroende på hur ofta foderbehållaren används. Den medföljande USB-C-kabeln är kompatibel med alla USB-A-adapters på 5V, min. 1 A. När batteriet är tomt, lyser LED-lampan på toppen av behållaren rött för att meddela dig att enheten behöver laddas.

Foderbehållaren låter dig förvara din katts mat på ett snyggt sätt - i en modern försluten burk som har en kattig design, en design som matchar PIXI-serien. Inkluderat med behållren är en matchande skopa för att göra det enkelt för dig att fylla din katts matskålar. När du är klar, fästs skopan bekvämt på sidan av behållaren för framtida användning.

  • Det elektroniska locket och matbehållaren är två separata delar - för enkel rengöring. Foderbehållaren har en rundad botten som även den underlättar rengöring.

  • De förtjusande kattöronen på toppen av behållaren är ett smart integrerat handtag att lyfta i. Det flexibla handtaget fälls tillbaka när det inte används.

  • Om du behöver det extra bänkutrymmet så passar Catit PIXI Smart Vacuum Food Container in i ditt köksskåp eller ett skafferi.


Vad finns i kartongen:

- Catit PIXI vakuumbehållare
- USB-C-kabel (adapter ingår ej)
- Foderskopa

Storlek foderbehållare: 26 x 24,5 x 30,7 cm
Storlek foderskopa: 9 x 19,5 cm

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 119 kr (2024-05-24)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter