• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

CatIt Pixi Smart 6-meal feeder

Handla denna produkt CatIt Pixi Smart 6-meal feeder
pris 1 359 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 4-14 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Servera din katt upp till 6 st måltider på bestämda tider!

CatIt Pixi Smart 6-meal feeder är en foderautomat som ingår i SMART-serien med produkter som kopplas till den kostnadsfria Pixi-appen från varumärket CatIt. Foderautomaten kan programmeras både via appen och via LCD-displayen som sitter i mitten av automatens lock.


Matcha din katts matmönster, dag och natt: Catit PIXI Smart serverar måltider när som helst på dygnet, från småtimmarna på morgonen till sent på kvällen. Helt perfekt om du har en katt som gärna äter både mitt i natten och/eller vill ha frukost i ottan! Ge dig själv en bättre nattsömn och en mätt katt genom att servera din katt upp till 6 måltider, med valfri kombination av torrfoder, våtfoder eller godsaker på ett 24-timmers schema genom Pixi-appen.

Istället för att behöva fylla, plocka upp och rengöra 6 individuella matskålar under dagen, kommer Catit PIXI Smart att hjälpa dig att göra detta en gång om dagen, vilket frigör mycket tid för dig att kanske leka lite extra med din kissemiss?

En foderautomat – många möjligheter: Till skillnad från många andra foderautomater så passar Pixi smart feeder med många olika typer av kattmat. Foderautomaten ger dig möjlighet att servera både torrfoder, våtfoder samt kanske några godbitar. Is-packet i botten av automaten håller maten fräsh och sval under dygnet.
 

 • Se produktbild som heter ”Feeding schedule example” för inspiration från Catit.
   
 • Man måste inte programmera och fylla foderbrickans alla 6 fack, är det så att du endast behöver 2 måltider så fyller du och programmerar endast 2 st foderfack.
   
 • Forderbrickan är lätt att rengöra, lyft upp den ur foderautomaten och diska den för hand eller sätt in den i diskmaskinen.


Håll måltiderna fräscha och svala: Catit PIXI Smart innehåller 1 st uppsättning med 2 st isförpackningar (eller "isklabbar" som vi säger på norrländska). Frys in dessa och sätt in dem i foderautomaten under foderbrickan för att hålla din katts mat och godsaker fräscha längre. (Ispacken finns att köpa som reservdel, tips: komplettera gärna med en förpackning extra. Då kan du alltid ha en uppsättning i frysen och en uppsättning i automaten – och lätt swithcha om dessa).

Tass-säker mekanism på foderbricka:
Utfodringsbrickan roterar med varje måltid, oavslutat foder åker in under locket och förvaras utom räckhåll för din katt. Brickan kommer omedelbart att stoppa sin rotation och vända tillbaka när den möts av motstånd, vilket säkerställer att din katts tassar inte ska bli klämda i misstag.

Back-up strömkälla: Det finns möjlighet att sätta in 4 st C/LR14-batterier för att ge ström till Catit PIXI Smart 6-måltidsmatare i händelse av strömavbrott. I genomsnitt kommer fyra reservbatterier att driva enheten i ca fyra dagar.
 

 • Mått: 32 x 34,5 x 9,2 cm
 • Vikt (tom): 1204 g
 • Vikt (med ispacken): 61708 g
 • Foderbrickans volym: 6 x 170 ml
 • USB-uttag med adapter
 • Silent operation

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 359 kr (2024-01-25)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter