• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

10% rabatt kattleksaker. Rabattkod: gladmaj

CatIt Pixi Smart Foderautomat

Betyg: 4 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt CatIt Pixi Smart Foderautomat
pris 1 299 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Bekymmersfri utfodring, med app-tillgång och enligt schema

CatIt Pixi Smart Feeder Foderautomat matar din katt i portioner enligt schemalagda tider, även när du inte är hemma. Använd den Pixi Smart tilllsammans med den praktiska Pixi-appen för full kontroll över din katts måltider - även när du är på språng.

App-styrd Foderautomat med bedårande katt-design

CatIt Pixi Smart Feeder kombinerar den gulliga kattliknande designen med praktiska funktioner. Med den mobila (och kostnadsfria) appen kan du schemalägga din katts måltider, hantera deras portionstorlekar och även mata dem på distans. Dessutom pryder Pixi sin plats i hemmet med två eleganta kattöron på toppen av enheten.

CatIt Pixi Smart Feeder tillgodoser din katts naturliga instinkt att äta flera små måltider under dagen. Med appen är det enkelt att planera en hel veckas schema av måltider med upp till 12 portioner per dygn. Din katts matschema upprepar sig så länge du vill. Foderautomaten kan användas med torrfoder med en diameter eller tjocklek på upp till 9 mm. Den har testats och verifierats för att fungera med standardstorlekar och former på torrfoder.
 

 • En fylld matreservoar räcker till att mata din katt i cirka 2 veckor (cirka 1,2 kg torrfoder).
 • Inbyggd Wi-Fi och gratis Pixi-app för fjärrstyrning och aviseringar (Endast stöd för 2,4 GHz Wi-Fi)

 

Se när din katts måltider serveras

Den mobila appen visar vilka måltider som är på gång och tillåter även omedelbar utfodring om du vill ge katten mat på en gång. Du kan dela appen med vänner och familj för att säkerställa att din katt alltid är väl omhändertagen, även om du är på resande fot och behöver dela appen med din kattvakt.

Få aviseringar när det är dags att fylla på matreservoaren

Aktivera enkelt aviseringar i CatIt Pixi-appen, och du kommer att få meddelanden i god tid när maten i reservoaren håller på att ta slut och behöver fyllas på.Matdispenser för torrfoder med smart teknologi för optimal bekvämlighet

Har du noterat att din katt är väldigt intresserad av en påse med nyöppnat torrfoder, men att intresset avtar ju längre foderpåsen varit öppen? Det beror på att torrfoder sprayas med oljor vid tillverkning, oljor som kan börja brytas ner och bli härsket när maten utsätts för syre och luft. CatIt Pixi Smart Feeder är utformad för att lagra din katts mat i reservoaren under de bra förhållandena och hålla torrfodret så färsk som möjligt.

Att lägga mat i reservoaren är enkelt. Skruva av locket i toppen och häll i din katts favorit-torrfoder innan du stänger locket igen. Reservoaren har en gummitätning i locket för att hålla din katts torrisar fräscha och knapriga längre. man kan känna hur locket låser sig på plats när gummiringen förseglar reservoaren. Foderautomaten har även ett fuktabsorberande filter (ett så kallat "torrfilter") placerad i mitten av locket. Det absorberar fukt från reservoaren för att hålla din katts mat fräsch och torr.

Inuti CatIt Pixi Smart Feeder sitter en rotor med 5 fack, vart och ett fack är en portion - med appen kan du ställa in hur många portioner din katt behöver för varje individuell måltid.
 

 • Strömavbrott? Inga problem! Batterier kan sättas in i foderautomaten för att ge ström till Pixi Feeder i händelse av ett strömavbrott, så din katt ska inte att gå hungrig.
   
 • Knapp för omedelbar utfodring: Dosera mat omedelbart genom att använda den mobila appen eller trycka på den lilla nosknappen framtill på enheten. (ps, om din katt lär sig "nos-tricket" och börjar dosera sin egen matt så kan denna knapp inaktiveras).
   
 • Rostfri insatsskål med låg kant: Den rostfria matskålen är utformad för att inte störe de känsliga morrhåren medan katten äter. Dessutom är den perfekt för regelbunden rengöring i diskmaskinen.


Storlek: 19,1 x 19,1 x 34,2 cm
Foderautomaten väger:  1670 g
Foderbehållarens volym: 1,2 kg torrfoder
Anpassningsbara måltidsstorlekar; max 12 måltider/dygn

USB-uttag med adapter

Appstöd med realtidsöversikt
Mobilaviseringar om matpåfyllning och hinder
Inbyggt Wi-Fi (stöder endast 2,4 Ghz)


Sammanfattning:

 • Kattfat i rostfritt stål, går att köra i diskmaskinen
 • Nosknapp för instant feeding
 • Lufttät gummitätningsring på behållaren
 • LED-ljusindikator (Wi-Fi, tom foderbehållare)
 • Tyst drift
 • Back-up batterifack för strömavbrott (4 x C/LR14 batterier, ingår ej)
 • Inkluderar 1 st torrfilter för att bevara maten fräsch
 • Kompatibel med torrfoder upp till 9 mm

   

Styr alla dina CatIt Pixi Smart-enheter med den kostnadsfria appen

Med CatIt Pixi-appen kan du enkelt komma åt och styra dina CatIt Pixi Smart-enheter. Appen är helt gratis att använda, inga köp i appen krävs, och den finns att ladda ner i App Store och på Google Play.

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 299 kr (2024-04-26)
0
0

Recensioner

Betyg: 4 stjärnor av 5,
Verifierat köp

En aning komplicerat att installera foderautomaten och se till att den får kontakt med wifinätverket, men i övrigt rättfram process att komma igång. Tyvärr hade jag inte läst på ordentligt och torrfodret jag hällde i hade snäppet för stora bitar (9mm * 9 mm är maxstorlek), och de fastnade i maskinen. Med mindre torrpluttar går det utmärkt! Medföljande sladden är opraktiskt kort (ca 1,2 m), och jag rekommenderar att köpa och sätta i batterier (4 st CLR15) under installationen då foderautomaten måste ställas bredvid routern, alternativt en förlängningssladd

Andra köpte också

Liknande produkter