• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

10% rabatt kattleksaker. Rabattkod: gladmaj

CatIt Pixi kattmatskål, 2 insatser

2 st rostfria insats-skålar ingår!

Handla denna produkt CatIt Pixi kattmatskål, 2 insatser
pris 179 kr
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Upptäck Catit Pixi Kattmatskålar

Kattmatskål i den populära serien Pixi från varumärket CatIt, en vit matskål med rostfria insatsskålar med låg kant. Till varje matskål hör det 2 st insatser - så att du lätt kan köra 1 st i diskmaskinen medan katten äter ur den andra.

Fördelar med Catit Pixi Kattmatskålar:

  1. Morrhårs-vänlig design: Kattmatskålen har en grund design som gör att din katt kan njuta av sin måltid utan att kattens känsliga morrhår slår i höga matskålskanter. 

  2. Högkvalitativt rostfritt stål: De 2 st insatsskålarna är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, och därmed även diskmaskinssäkra för en optimal hygien. 

  3. Hållbart underrede: Den vita skålen, underredet, är konstruerad för att vara hållbar och har anti-slip undertill för att förhindra att kattmatskålen glider runt medan din katt äter. Den blanka ytan ger den en elegant touch.

  4. Kattinspirerad design: Matskålen har detaljer som små öron som ger den en söt touch till inredningen. Alla produkter i Pixi-serien har en väldigt genomtänkt och kattig design.

  5. Extra skål ingår: Varje Catit PIXI Kattmatskål levereras med en extra insats-skål så att du kan ha en i diskmaskinen medan den andra är i användning.

 

  • Storlek: 16 x 16 x 5,7 cm
  • Kapacitet: 200 ml

Kattens måltid är en njutningsfull stund i vardagen och Catit PIXIs kattmatskålar är utformade för att göra dem ännu mer njutbara. Ge din katt den bästa upplevelsen vid varje måltid med våra morrhårsvänliga, hygieniska och gulliga kattmatskålar. De är en del av Catits PIXI designserie som hjälper dig skapa en harmonisk miljö för dig och din katt.

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 179 kr (2024-04-27)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter