• Fraktfritt vid köp över 600 kr

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Supercat tshirt unisex Favourite Black-Cranberry (XL)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Fraktfritt vid köp över 600 kr

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Snygg t-shirt i rättvisemärkt bomull!

En t-shirt i den trendiga färgen Black Cranberry, från vår alldeles egna lilla kollektion med tröjor. T-shirtar tryckta med det fina kattmotivet som Jenni har ritat och designat; "Cats are my favourite people". Vi har valt ut en unisex t-shirt av 100% ekologisk, certifierad och rättvisemärkt bomull.

Premium t-shirt med klassisk passform, den har en gramvikt på 185 g/m2 vilket är lite tjockare än normalt. Riktigt bra kvalité med andra ord! Unisex t-shirten har en lite rakare och luftigare passform än den andra modellen som kallas dam t-shirt. Förutom att dessa tröjor är typ det finaste vi någonsin sett så är de väldigt bekväma i passformen och vi har valt ut kollektionen med omsorg. 

T-shirten är tillverkad i 100% ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen & kammad bomull. 

Mät gärna upp din storlek med hjälp av mått-anvisningen på produktibild nr 3, så att vi kan minimera antalet returer pga fel storlek.

 

 

 

 • Ekologisk bomull måste blomma längre innan den skördas, den måste odlas utan några som helst kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel.. Detta innebär att fibrerna i blomman växer sig större och starkare vilket skapar ett slitstarkare material och en tröja som håller längre!
   
 • På certifierade plantage är det förbjudet att använda kemiska bekämpningsmedel och vattenreningsverk är även obligatoriskt i fabrikerna. I snitt minskar plantagen sin vattenförbrukning med 70% efter certifieringen och certifieringen omfattar även kvalitétskrav för tvättning, krympning, sömmar, färgfästning med mera. Certifieringen omfattar hela livscykeln från råvara till färdig textil.
   
 • Tryckfärgen som används till våra tröjor är helt fri från PVC och hormonstörande ftalater, tryckt i Norrland på lokalt tryckeri.
   
 • Tröjorna är tillverkade inom Fair Wears internationella kontrollsystem och är 100% veganska

Alla dessa miljöval gör att våra tröjor kostar en liten peng extra, men vi kände att det är det värt! Vi har gjort en kollektion tröjor som vi älskar och som dessutom är snälla mot människor och miljö.

 

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 299 kr (2024-06-14)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter