• Fraktfritt vid köp över 600 kr

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

MyKotty Klösmöbler

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 12 produkter

  produktlista

  Mer om MyKotty

  Marta och Mariusz startade MyKotty 2012 och är glada kattägare som älskar husdjur. De spenderade mycket tid med att leta coola produkter till sina katter men lyckades inte hitta vad de sökte. Därför startade de MyKotty - för att erbjuda fler det de själva saknade bland klösmöbler för katter. Idag är det deras passion och ett sätt att försörja sig och det håller dem upptagna hela tiden. 

  De adopterade sin första katt för över 10 år sedan som de döpte till Luis. Han var senare inspirationen till MyKotty's första möbel - LUI. Luis var en typisk innekatt, han behövde bara en människa, en soffa och mat. 
  Under tiden tog de in ytterligare en katt som fick heta Figo. Han blev inspiration till deras andra produkt- VIGO. Figo var en naturligt född jägare som jagade allt som rörde sig. 

  MyKotty vill skapa kattmöbler som är vackra, moderna och passa bra med övriga inredningen samtidigt som de förblir praktiska och erbjuder en oförglömlig användarupplevelse till dina katter.

  Varför gillar katter kartong?

  När man har studerat varför katter gillar just kartonger så har forskare från Utrecht University i Holland kommit fram till att katter känner sig trygga i kartonger. Katter gillar att gömma sig när de hanterar en konflikt och just kartonger erbjuder en skyddande plats. Man tror också att det har med värmen att göra då kartongen är något värmande och att katter gärna har det lite varmt när de ska ta en catnap!

  Vi på Supercat älskar MyKotty's produkter och hoppas att du också kommer göra det!
  // Emelie på Supercat.se