• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Aktiveringsbräda Rainy Day Puzzle & Play

Handla denna produkt Aktiveringsbräda Rainy Day Puzzle & Play
pris 329 kr
Tillgänglighet: BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 7-21 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Rainy Day Puzzle & Play ? The fun starts Meow!

SVÅRIGHETSGRAD 3

Aktiveringsbrädan Rainy Day Puzzle & Play är en leksak och matskål för den den nyfikna katten. Kattleksaken är designad av svenska Nina Ottosson - känd för kluriga aktiveringsleksaker för både katter och hundar. Nina Ottossons kattspel motverkar tristess (visste du att din katt kan bli stressad av ha tråkigt?!), hjälper till att minska destruktivt beteende och aktiverar din katt mentalt. Ett Hide & Seek-spel för kattgodis eller torrfoder, och nyfikna katter gillar det. 

Din katt ska skjuta på klossarna, snurra på plattan och vrida på regndropparna. för att hitta godis i de 14 godisgömmorna. Spelet kan anpassas för att göra det lättare för nybörjare eller mer utmanande för smarta katter. Designad speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt grunda godisgömmor så de kommer åt det goda. 

Tips och Trix:

BYT UT MATSKÅLEN: Byt ut din vanliga matskål och utfodra din katt med detta pussel, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Pusslet rymmer upp till 0,6 dl mat, och är tillverkat av livsmedelsgodkända material.

LÄR DIN KATT SPELET: Låt din katt upptäcka de 14 godisgömmorna, snurrra på plattan och flytta på de 5 klossarna med godis inuti (för att släppa ner godisen i fördjupningen). Justera svårighetsgraden i takt med att din katt lär sig vad den ska göra. För nybörjare - lägg godisbitarna i fördjupningarna och skjut regndropparna åt sidan, så det blir lättare för din katt att hitta godiset. Öka svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med regndropparna, och lägg även godis inuti klossarna, så katten måste skjuta klossarna över fördjupningarna fram och tillbaka för att komma åt godiset. Visa din katt hur spelet fungerar, och uppmuntra den att hitta godisbitarna.

TIPS: För att stimulera kattens naturliga jaktinstinkt kan du gömma pussel på olika ställen varje dag ? i olika rum, bakom soffan eller bakom en dörr. Katter leker och äter när de vill, inte när du vill. Genom att gömma pusslen på olika ställen kan de leka och jaga när de vill.

FRI FRÅN BPA, PVC & FTALATER: Rainy Day Puzzle & Play är tillverkat av livsmedelsgodkända material.

ECO-FRIENDLY MATERIAL: Tillverkad av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast - tåligt, lätt att göra rent, och bättre för miljön.

LÄTT ATT RENGÖRA: Handdiska med varmt vatten och diskmedel, skölj rent och låt torka.

Storlek: 39,5 x 3 x 23,5 cm 


 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 329 kr (2024-03-20)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter