• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Aktiveringsbräda Melon Madness

Betyg: 4.5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt Aktiveringsbräda Melon Madness
pris 219 kr
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Melon Madness Puzzle & Play ? The fun starts Meow!

SVÅRIGHETSGRAD 2

Melon Madness är en aktiveringsutmaning för nyfikna katter - med härliga färger i rött och svart med inspiration av en vattenmelon. Kattleksaken är designad av svenska Nina Ottosson - känd för kluriga aktiveringsleksaker för både katter och hundar. Nina Ottosson kattspel motverkar tristess (visste du att din katt kan bli stressad av ha tråkigt?!), hjälper till att minska destruktivt beteende och aktiverar din katt mentalt. Ett Hide & Seek-spel för kattgodis eller torrfoder, och nyfikna katter gillar det. 

Katten ska skjuta på klossarna och vrida på de svarta ?frö-bitarna?, i detta dubbelsidiga pusselspel, för att hitta kattgodis i de 6 godisgömmorna och inuti de 6 klossarna. Spelet kan anpassas för att göra det lättare för nybörjare eller lite svårare för smarta katter. Designad speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt grunda godisgömmor så de kommer åt det goda. 

Tips och Trix:

BYT UT MATSKÅLEN: Byt ut din vanliga kattmatskål helt och utfodra din katt med detta pussel, då får din katt utlopp för sin naturliga jaktinstinkter inför måltiden. Pusslet rymmer upp till 0,6 dl mat, och är tillverkat av livsmedelsgodkända material.

LÄR DIN KATT SPELET: Låt din katt upptäcka de 6 godisgömmorna, och flytta på de 6 klossarna med godis inuti, för att släppa ner det i fördjupningarna. Spelets lutning bidrar till utmaningen. Justera svårighetsgraden i takt med att din katt lär sig vad den ska göra. För nybörjare - lägg godis i fördjupningarna och skjut de svarta ?frö?-bitarna åt sidan, så det blir lättare att hitta godiset. Öka svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med svarta ?frö-?bitar, och lägg även godis inuti klossarna, så katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa din katt hur spelet fungerar, och uppmuntra den att hitta godisbitarna.

TIPS: För att stimulera kattens naturliga jaktinstinkt kan du gömma pussel på olika ställen varje dag ? i olika rum, bakom soffan eller bakom en dörr. Katter leker och äter när de vill, inte när du vill. Genom att gömma pusslen på olika ställen kan de leka och jaga när de vill.

FRI FRÅN BPA, PVC & FTALATER: Melon Madness är tillverkat av livsmedelsgodkända material.

ECO-FRIENDLY MATERIAL: Tillverkad av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast - tåligt, lätt att göra rent, och bättre för miljön.

LÄTT ATT RENGÖRA: Handdiska med varmt vatten och diskmedel, skölj rent och låt torka.

Storlek: 26,6 x 7 x 26,5 cm / 10.43 x 2,76 x 10,4 in
 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 219 kr (2024-05-25)
0
0

Recensioner

Betyg: 4 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Rolig sak, han fattade direkt hur man ska göra

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Mycket bra, men bruksanvisningen är på engelska. Min lilla kissekatt på 5 mån lärde sig fort hur man gör.

Andra köpte också

Liknande produkter