• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

CatIt Multi Feeder

Handla denna produkt CatIt Multi Feeder
pris 149 kr
Tillgänglighet: Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Slow Feeder from Cat It

Multi Feeder aktiveringsmatskål från det populära märket Cat It, en produkt för att servera både blöt- och torrfoder till din katt. Blötfodret läggs upptill på matskålen för att ätas direkt och torrfodret finns under locket så att din katt med tassen kan pillra ur munsbitar ur hålet i mitten - och äta sakta. Multifeedern kan vara ett bra hjälpmedel mot hetsätning och kräkning, samt för viktkontroll och aktivitet i vardagen.

Multi Feedern är "Whisker stress-free", dvs skålen har en låg kant som gör att din katt inte behöver stöta sina känsliga morrhår i skålkanten medan den äter. Skålen är på en bekväm höjd för vuxna katter. Den lutande utformningen samlar upp tappat torrfoder när katten fiskat upp detta, samt är även en bra plats för en klick blötfoder.

Under det gröna locket finns ett förvaringsutrymme där extra torrfoder eller några portionspåsar med blötfoder kan förvaras. Matskålen är enkel att plocka isär och rengöra, handdiska varje del med ett milt diskmedel och skölj noggrant. Tillverkad i BPA-fri plats.

Multifeederna matchar fint med underlägget Peanut+matskål som syns på produktbild. (obs underlägget ingår ej i förpackningen utan köps separat.)

Storlek: ca 19 cm bred, 12,5 cm hög

Tips! Denna produktserie från CatIt har jättefina "ytterkartonger" som är tänkta som extra leksak till din katt, kartongerna är prydda med fina ritade motiv och streckade anvisningar där man kan klippa ut hål.

 

 

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 149 kr (2024-05-20)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter