• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Microchip Pet Feeder

Betyg: 5.0 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner

.

Handla denna produkt Microchip Pet Feeder
pris 1 999 kr
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Foderautomat som ger rätt mat till rätt katt!

SureFeed Microchip Pet Feeder är en foderautomat som genom att identifiera din katt med microchip eller RDIF-tag endast öppnar matskålen för rätt katt. En smart foderautomat som är perfekt för hushåll med katter som inte får äta av varandras mat eller katter som bor ihop med hundar eller små barn. (Obs: denna foderautomat har ingen timer.)

SureFeed läser av din katts mikrochip i nacken, en enkel ID-märkningsmetod. Om din katt av någon anledning inte är chipmärkt eller att chippet är svårt att läsa av så fungerar denna foderautomat även ihop med produkten "Sureflap chip-nyckel" som är en RDIF-tag och hängs i kattens halsband.

Foderautomaten levereras med en fullstor grå innerskål (0.4 liter), en delad grå innerskål och en grå matta som är lätt att ta ur och rengöra från foderrester. Foderautomaten passar både för blötfoder och för torrfoder. Det medföljer även en RDIF-tag för kattens halsband om den ej är ID-märkt. Matskålarna tål ej diskmaskin och bör ej användas i microvågsugn.

Drivs med 4 st C-batterier (ej inkluderade) som räcker i ca 6 månader vid normal användning och batterier av bra kvalité. Bruksanvisning på engelska.


Storlek: 230mm (B) x 310mm (D) x 215mm (H)

The Microchip Pet Feeder is compatible with all microchip formats worldwide and can store up to 32 different microchip numbers.
 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 999 kr (2024-01-23)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Fungerar jättebra och perfekt om man har flera katter och någon äter specialmat

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Smidig.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Vi har haft sådana här matskålar rätt länge nu och enda skälet till att jag köpt nya är att någon här hemma ställde upp våra automater på en varm spis. Det var aldrig något snack om saken, i valet mellan att köpa nya och vara utan så beställde vi samma dag. Vi har tre katter av olika glupskhet, allergier, matvanor etc och enda sättet att få alla katterna att äta sin egen mat i lugn och ro är varsin automat. Det fungerar utmärkt, lugn och ro vid ätandet, mat som håller sig fräsch mycket längre, bara fördelar.

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter