• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

FourFriends katt

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 15 produkter

  produktlista

  Här hittar du ett näringsrikt torrfoder som passar just din katt.

  • Naturligt innehåll
   FourFriends tillverkas av 100 % rena naturliga råvaror utan onödiga tillsatser, utfyllnadsämnen eller tidigare traditionellt använda spannmål.
  • Spannmålsfritt
   En del katter har svårt att smälta vissa kolhydrater därför är största delen av FourFriends kattmat helt fritt från spannmål.
  • Brett utbud
   Har du en kattunge, kastrerad katt eller kanske en vuxen katt som är lite känslig i magen eller i huden/pälsen? FourFriends erbjuder ett foder som passar just din katt!


  För att uppnå en optimal hälsa är det viktigt att förse kattens kropp med tillräckliga mängder av alla näringsämnen. FourFriends torrfoder är tillverkat av rena naturliga råvaror och utan onödiga ingredienser. Torrfodret är naturligt konserverat. Det är såklart fritt från GMO, tillsatt socker och andra "konstigheter".

  FourFriends kattmat har ett högt innehåll av rent kött, vi har valt de bästa fettkällorna i form av rent silat kycklingfett och laxolja. Torrfodret och kattmaten är fri från spannmål.

  Kattmaten är berikad med frukt- och örtextrakt, det är en naturlig källa till antioxidanter.  Alla sorter av vårt torrfoder innehåller prebiotika, för en god maghälsa. De innehåller även Aloe vera & havtorn, för en god urinvägshälsa.