• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

CatIt Pixi rostfri matbar

Handla denna produkt CatIt Pixi rostfri matbar
pris 289 kr
Tillgänglighet: Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Upptäck Catit Pixi Matbar - en dubbel kattmatskål

Kattmatskål med dubbla skålar, en så kallad matbar, i den populära serien Pixi från varumärket CatIt. Matbaren har en vit hållare undertill och i den sätter du 2 st rostfria insatsskålar med låg kant. Perfekt för katten som både äter torrfoder och våtfoder, så att det kan serveras tillsammans.

Fördelar med Catit Pixi Matbar:

  1. Morrhårs-vänlig design: Matbaren har en grund design som gör att din katt kan njuta av sin måltid utan att kattens känsliga morrhår slår i höga matskålskanter. 

  2. Högkvalitativt rostfritt stål: De 2 st insatsskålarna är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, och därmed även diskmaskinssäkra för en optimal hygien. 

  3. Hållbart underrede: Det vita underredet är konstruerat för att vara hållbart och har anti-slip undertill för att förhindra att matskålarna glider runt medan din katt äter. Den blanka ytan ger den en elegant touch.

  4. Kattinspirerad design: Matbaren har detaljer som små öron, samt en ihoprullad svans, som ger den en söt touch till inredningen. Alla produkter i Pixi-serien har en väldigt genomtänkt och kattig design.

  5. Extra skål ingår: Varje Catit PIXI Kattmatskål levereras med en extra insats-skål så att du kan ha en i diskmaskinen medan den andra är i användning.

 

  • Storlek: 31,8 x 16,9 x 5,7 cm
  • Kapacitet: 2 x 200 ml

Kattens måltid är en njutningsfull stund i vardagen och Catit PIXIs kattmatskålar är utformade för att göra dem ännu mer njutbara. Matskålarna finns i 3 olika utföranden som kan mixas och matchas tillsammans.

Ge din katt den bästa upplevelsen vid varje måltid med våra morrhårsvänliga, hygieniska och gulliga kattmatskålar. De är en del av Catits PIXI designserie som hjälper dig skapa en harmonisk miljö för dig och din katt.

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 289 kr (2024-05-19)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter