• Fraktfritt vid köp över 600 kr

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Supercat huvtröja Coffee Ljusgrå (Small)

Handla denna produkt Supercat huvtröja Coffee Ljusgrå
pris 499 kr
Tillgänglighet: Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Eko-reko i en ljust grå färg!

Superskön hoodie med klassisk passform (unisex); borstad fleece på insidan, ribbade muddar och fickor vid sidosömmen. Klassisk ljusgrå färg med svart tryck, från vår alldeles egna lilla kollektion med tröjor, alla tryckta med det fina kattmotivet som Jenni har ritat och designat; "I just want to drink coffee, hug my cat and take naps".

Förutom att dessa tröjor är typ det finaste vi någonsin sett så är de väldigt bekväma i passformen och vi har valt ut kollektionen med omsorg. 

Huvtröjan är tillverkad i 85% ekologisk rättvisemärkt, ringspunnen & kammad bomull samt 15% polyester. 

  • Ekologisk bomull måste blomma längre innan den skördas (jämfört med plantage med bekämpningsmedel och konstgödsel). Detta innebär att fibrerna i blomman växer sig större och starkare vilket skapar ett slitstarkare material och en tröja som håller längre!

  • På certifierade plantage är det förbjudet att använda kemiska bekämpningsmedel och vattenreningsverk är även obligatoriskt i fabrikerna. I snitt minskar plantagen sin vattenförbrukning med 70% efter certifieringen och certifieringen omfattar även kvalitétskrav för tvättning, krympning, sömmar, färgfästning med mera. Certifieringen omfattar hela livscykeln från råvara till färdig textil.

  • Tryckfärgen som används till våra tröjor är helt fri från PVC och hormonstörande ftalater, tryckt i Norrland på lokalt tryckeri.
Alla dessa miljöval gör att våra tröjor kostar en liten peng extra, men vi kände att det är det värt! Vi har gjort en kollektion tröjor som vi älskar och som dessutom är snälla mot människor och miljö.

Superhärlig modell på hoodien med lite längd på tröjan samt även bra längd på ärmarna, så den blir inte för kort om man själv är lite lång. Mät gärna upp din storlek med hjälp av måtten på produktbilden, så att vi kan minimera antalet returer pga fel storlek.

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 499 kr (2024-06-18)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter