• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Naturligt Rent Biologisk luktsanerare 5 liter

Betyg: 1.0 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner

Stora dunken, 5 liter, räcker långt!

Handla denna produkt Naturligt Rent Biologisk luktsanerare 5 liter
pris 599 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Stora dunken, 5 liter, räcker långt!

Naturligt Rent Biologisk Luktsanerare med mikroorganismer hittar och bryter ner olika organiska material såsom urin, äggvita, kolhydrater, proteiner, cellulosa och fettämnen.
Ett biologiskt rengöringsmedel som säkrar en effektiv funktion då produkten arbetar med hela 5 olika stammar av mikroorganismer.

Produkten har en DUO funktion - en omgående inkapsling av lukten, därefter börjar mikroorganismerna bryta ner och eliminera det organiska materialet som orsakar lukten. När det organiska materialet är helt nerbrutet kommer inte lukten tillbaka.

Fördelar:

 • Naturligt Rent arbetar med 5 stammar av mikroorganismer.
 • Rengör där annat ger upp även på djupet.
 • Tar bort organiskt material och fläckar.
 • Allergenkontrollerad.
 • Ofarlig för miljö, människor och djur.
 • Ger inga fläckar.
 • Kan sprayas på allt som tål vatten.
 • Tillverkad i Sverige.


Naturligt Rent har en unik sammansättning som säkrar en ytterst effektiv funktion då produkten arbetar med 5 olika stammar av mikroorganismer och bryter därmed ner alla normalt förekommande organiska material som orsakar lukter, såsom t ex  urin, äggvita, kolhydrater, proteiner, cellulosa och fettämnen. Mikroorganismerna delar sig ca var 20:e minut och därför går processen hela tiden snabbare och snabbare tills allt organiskt material är nerbrutet. När det inte längre finns mer organiskt material finns inte inte heller någon mer mat till mikroorganismerna och därför dör de ut efter att ha fullgjort jobbet med att ta bort källan till den dåliga lukten. 

Praktisk användning:
Kan användas på t ex soffor, sängmadrasser, på mattor, i bilen, på klinkergolv och fogar etc.

Produkten kan sprayas på allt som tål vatten.
Produkten har en doft av mint.


Har du husdjur som har kissat i en soffa så torkar du bort det du kan få bort med papper. Spraya sedan på medlet så att du har täckt hela fläcken samt lite utanför. )Spraya inte på för mycket så att risk finns för torkrand efteråt.) Mikroorganismerna börjar att bryta ner urinen och följer kissfläcken ner på djupet i stoppningen och bryter ner hela fläcken - i motsats till kemikaliebaserade rengöringsprodukter som bara klarar av att rengöra ytan på soffdynorna.

Naturligt Rent Biologisk Allrengöringsmedel får inte blandas med andra kemikalier då de kan bryta ner mikroorganismerna i produkten och den blir då verkningslös.


Naturligt Rent Biologisk luktsanerare används med fördel tillsammans med Naturligt Rent Biologisk Allrengöringsmedel:

 • Biologisk Allrengöringsmedel till allmän städning av hårda ytor.
 • Biologisk Luktsanerare där du vet att det har markerats av djur eller där det har hänt en olycka både på tyger och hårda ytor.

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr (2024-01-25)
0
0

Recensioner

Betyg: 1 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Känner att det var ett misslyckat köp. Kan inte än tala för effekten av rengöringen, även om det inte verkar lovande då min hane direkt markerade över där jag sprayat. Det låga betyget fås för att jag verkligen inte kan förstå hur man sätter en så pass stark mint-doft i en rengöringsprodukt som är tillverkad för djur...?! Om jag börjar rynka på näsan & hosta när jag sprayar produkten hur hemskt ska det inte kännas för katterna som har många gånger bättre luktsinne än mig?! Eftersom många rekommenderat den så bör den göra det den ska när det kommer till att bryta ner men jag förvånas över att ingen nämnt hur starkt den luktar!

Andra köpte också

Liknande produkter