• Fraktfritt vid köp över 600 kr

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Microchip Pet Feeder CONNECT (med app-styrning)

Handla denna produkt Microchip Pet Feeder CONNECT (med app-styrning)
pris 2 599 kr
Tillgänglighet: Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Foderautomat med möjlighet att koppla till telefon-app!

SureFeed Microchip Pet Feeder Connect är den uppgraderade varianten av standard-Surefeed. Med Connect-varianten har du som ägare möjlighet att koppla den smarta foderautomaten till en app i din telefon - men observera att du även behöver köpa till HUBen för att detta ska fungera. (Samma HUB kan användas till upp till 10 Surefeed-enheter, både foderautomater och kattluckor).

Surefeed Connect är den perfekta utfodringslösningen för t ex överviktiga katter, katter med medicinska tillstånd (t ex diabetes) som kräver noggrann övervakning av foder, eller hushåll med flera husdjur där ett husdjur stjäl ett annat husdjurs mat.

Med Microchip Pet Feeder CONNECT kan du:
  • Övervaka hur mycket ditt husdjur äter och hur ofta de äter. Samt märka av förändringar i deras matvanor.
  • En integrerad våg väger ditt husdjurs mat och lysdioder hjälper dig att servera matportioner inom 1 grams korrekthet.
  • Få meddelanden direkt i din telefon hur mycket din katt ätit samt hur mycket som är kvar i matskålen.
  • Ge tillgång till appen till familj eller kattvakt så att även de använda appen & foderautomaten om du ev ska resa bort.

Surefeed är en foderautomat som genom att identifiera din katt med microchip eller RDIF-tag endast öppnar matskålen för rätt katt. En smart foderautomat som är perfekt för hushåll med katter som inte får äta av varandras mat eller katter som bor ihop med hundar eller små barn. (Obs: denna foderautomat har ingen timer.)

SureFeed läser av din katts mikrochip i nacken, en enkel ID-märkningsmetod. Om din katt av någon anledning inte är chipmärkt eller att chippet är svårt att läsa av så fungerar denna foderautomat även ihop med produkten "Sureflap chip-nyckel" som är en RDIF-tag och hängs i kattens halsband.

Foderautomaten levereras med en delad innerskål (0,2 + 0,2 liter) en grå matta som är lätt att ta ur och rengöra från foderrester. Foderautomaten passar både för blötfoder och för torrfoder. Matskålarna tål ej diskmaskin och bör ej användas i microvågsugn.

Drivs med 4 st C-batterier (ej inkluderade) som räcker i ca 6 månader vid normal användning och batterier av bra kvalité.


Observera att bruksanvisning är på engelska.


Storlek:
230mm (B) x 310mm (D) x 215mm (H)

The Microchip Pet Feeder is compatible with all microchip formats worldwide and can store up to 32 different microchip numbers.


Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 2 599 kr (2024-06-19)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också