• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Matskål vit med låg kant

Handla denna produkt Matskål vit med låg kant
pris 69 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Våra produkttexter och bilder är skyddade enligt upphovsrättslag och får INTE kopieras och användas i vinstdrivande syfte © Supercat Sweden AB

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Matskål designad med katten i åtanke!

Kattmatskål i fin kritvit färg - en matskål som är designad för kattens bekvämlighet vid måltiden. En extra bred skål med extra låga kanter, perfekt så att kattens känsliga morrhår inte slår i skålkanterna. En matskål med låga kanter gör skålen mer bekväm att äta ur för din katt och det motverkar även att katten lyfter ut sin mat på golvet.

Funktionell matskål för vardagsbruk, en löstagbar innerskål i rostfritt stål är lätt att lyfta ur för en omgång i diskmaskinen. Den är väldigt hållbar och går att använda i många år! Det bildas inga repor i den som det kan göra i plastmatskålar vilket gör att en rostfri matskål är mer hygienisk, diska ur innerskålen med lite stålull om den får beläggning efter diskmaskinen - så är den som ny igen.

Jättefin matskål som med ett matchande matskålsunderlägg gör kattens matplats fin i hemmet. En riktig Supercat-favorit, vi gillar't!

Storlek: 160 ml

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 69 kr (2023-08-27)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också