• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök
Priset är nedsatt med -5%

Litter Locker by Littergenie

Betyg: 4 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt Litter Locker by Littergenie
rea pris 379 kr
tidigare pris 399 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Sophink för kattsanden!

LitterLocker är en hink med lock för kattsand gör att du inte behöver ha en illaluktande sophink inne på din toalett. Nu i en uppdaterad version med med en ny refill som räcker i 3 månader om du har en katt, och som kan klippas till valfri längd för att undvika slöseri.

LitterLocker by Littergenie är en sophink specialgjord för att slänga din kattsand däri - ställ den brevid kattlådan och rensningen av kattlådan blir lättare i din vardag. Skopa ur det katten lämnat i lådan, lägg det direkt i din LitterLocker och stäng till den med plastskivan. Påsarna i LitterLockern är gjorda med flera lager plast med Air-Seal teknologi, vilket gör systemet helt lufttätt. Den luktlåsande barriärteknologin kapslar in dofter och bakterier på bästa sätt.

Förutom att LitterLocker redan är stilren och passar in i hemmet som den är, går det även att köpa till designöverdrag med olika piffiga motiv - för den som vill göra sin LitterLocker lite extra snygg. 

1 förpackning med LitterLocker-påsar samt spade och hållare till spaden ingår! 

 

Scoop it! Drop it! Seal it! 

 

“Personligen tycker jag att det här är den bästa uppfinningen i kattlådevärlden! Sjukt smidigt att slippa fippla med spaden i små bajspåsar- som man sen måste gå ut med varje dag... Bara öppna locket och spada ner klumparna direkt i Litterlockern, dra i den “magiska spaken” och klumparna hamnar bakom lås och bom. Ingen lukt kommer ut, så jag behöver inte tömma förrän påsen är full!” 

Jenni, Supercat

 

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 379 kr (2024-04-19)
0
0

Recensioner

Betyg: 4 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Bra produkt, dock lite besvärligt att öppna locket som är lite trögt. Jag öppnar locket innan jag börjar att göra rent i lådan så att jag slipper försöka öppna det med kattspaden i handen. Då är risken att det hamnar utanför skräphinken. Fräscht att slippa bajs- och kisslukten:)

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter