• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

 • Övrig frakt 49 kr

 • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Matskålar

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 1 - 60 av 130 produkter

  produktlista

  Vi har flera olika kattmatskålar till din katt, allt från färgglada till mer neutrala. När du väljer kattmatskål är det bra att tänka på lite olika saker, så som:
  Vilket material vill du att kattmatskålen ska ha? Vi har allt från de i plast, till rostfritt stål och keramik. Varje material har sina egna för- och nackdelar när det gäller hur bra de håller, hur du tänker med disk och var du ska ha dina kattmatskålar. 
  Ska den gå att diska i diskmaskin? Vissa material tål bara handdisk, så det kan vara värt att hålla koll på när du läser om matskålarna. Vi brukar oftast skriva ut vilka som tål eller inte tål maskindisk. 
  Vill du ha en med låg kant eller inte? De flesta katter gillar kattmatskålar med låga kanter, just för att deras känsliga morrhår inte ska ta i. Vi har en egen kategori för just dessa matskålar här:
  Länk:


  Sedan är det ju alltid kul att kunna matcha dina matskålar med något snyggt underlägg. När du väljer underlägg kan du antingen välja ett helt genomskinligt för att golvet ska synas under, eller välja något i en rolig färg. Kattmatskålarna kan stå kvar bättre om du har ett underlägg och du skyddar även golvet från stänk och smuts. 

  Hoppas du hittar några fina matskålar här hos oss!
  /Emelie på Supercat