• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Dekorativ kattpassage för dörr

Handla denna produkt Dekorativ kattpassage för dörr
pris 469 kr
Tillgänglighet: Bara 1 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Fantastiskt fin kattpassage!

Ge din katt en egen dörr och passage! Kanske har ni något rum i huset där dörren ofta är stängd och där din kisse hemskt gärna ber om att få dörren öppnad flera gånger om dagen. Kanske har ni kattlådan bakom en stängd dörr där det vore smidigt om din katt kunde gå ut och in utan att dörren måste "stå på glänt". Kanske vill ni bygga en snygg passage från "uppepå" ett vitrinskåp och in till nästa rum så att din kisse får mer yta på höjden i ert hem? Valmöjligheterna är så många och inspirationen bara flödar när man ser denna oerhört gulliga kattpassage!

Kattpassagen består av 2 delar, fäst den främre delen (med öronen) på ena sidan om en innerdörr i ert hem och den bakre delen (med kattsvansen) på andra sidan om innerdörren. Den söta designen på dörren ger ditt hem en lekfull och dekorativ touch.

Kattpassagen levereras med en vit yta, denna kan dock målas så att du enkelt kan justera färgen på kattpassagen så att den passar ditt hem. Den är enkel att installera och du kan använda den medföljande skärmallen för att se vilket urtag som behöver göras i dörren, det följer med 4 skruvar i förpackningen.

Storlek: 19 cm B x 19,5 cm H


Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 469 kr (2024-02-03)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också