• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Vital Falls Vattenfontän (inkl adapter)

Betyg: 5.0 Stjärnor (1 recensioner)
Handla denna produkt Vital Falls Vattenfontän (inkl adapter)
pris 599 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 4-14 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Våra produkttexter och bilder är skyddade enligt upphovsrättslag och får INTE kopieras och användas i vinstdrivande syfte © Supercat Sweden AB

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Vital Falls - inklusive strömadapter

Vattenfontän Vital Falls i en snygg vit och turkos färg från märket Trixie, tillverkad i keramik. Vital Falls är designad för katter och hundar som undviker stillastående vatten och helst vill dricka ur kranens stråle. Detta är en kvarliggande instinkt hos många djur då stillastående vatten i naturen inte alltid är tjänligt som dricksvatten. Djur söker sig helst till strömmande vatten från t ex bäckar och inomhus till en vattenkran.

Vital Falls håller vattnet cirkulerande i fontänen och därmed friskt, kallt och syresatt. Pumpen är tystlåten, justerbar och har reglerbart vattenflöde samt ett automatiskt stopp (för att undvika att den går torr) - pumpen har även en låg energiförbrukning.

Keramikskålen går att diska i diskmaskinen.

Observera att denna fontän ofta säljs utan själva strömadaptern, men att vi valt att sampacka dessa och sälja fontänen tillsammans med den tillhörande adaptern (så att du slipper köpa den separat).

Storlek: 1,5 liter
Färg: vit / petrol

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr (2023-08-24)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Den är kanonbra, mycket tystare än de jag haft tidigare till katterna, även sönerna reagerade på att det var tyst i köket. Katterna var lite fundersam först men sedan har de varit där och druckit, är så glad att ena katten ej kommer åt att krafsa ur vattnet som hon gjort delvis tidigare.

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter