• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

10% rabatt kattleksaker. Rabattkod: gladmaj

Vets Best - Tvätta utan vatten

Sköljfritt skumschampo

Handla denna produkt Vets Best - Tvätta utan vatten
pris 139 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Ett så kallat torrschampo för tvätt av katter - inget vatten behövs!

När du behöver tvätta din katt och ge pälsen en uppfräshning utan att använda vatten, kan ett torrschampo från t ex märket Vets Best vara ett bra verktyg. Har du en katt som verkligen inte gillar vatten, kanske en seniorkatt som är lite skröpplig och du inte vill utsätta för ett bad, eller en liten kattunge som bara behöver en snabb rengöring av baktassarna?

Vets Best torrschampo är ett skum som du fördelar i de delar av pälsen som behöver tvättas. Massera in skummet med händerna. Ta sedan en torr handduk, torka av det skum som är kvar i pälsen och hjälp din katt att gnugga pälsen torr med handduken. Sedan är ni klara med badet!

 

Lättnad för kattens känsliga hud: Vet's Best Waterless Cat Shampoo rengör, vårdar, återfuktar och lugnar en kliande torr hud och päls, och lämnar din katt ren och mjuk.

Naturliga ingrediensar: Vet's Best unika leave-in formula använder naturliga växtbaserade ingredienser, såsom Aloe Vera, Neem Oil, Vitamin E och Havremjöl för att skonsamt rengöra, konditionera och återfukta din katts hud och päls.

Snabbt och Lätt: Vet's Best Waterless Cat Shampoos sköljfria skumapplicering är snabb, enkel att använda - utan att skrämma upp din katt.

Säker och effektiv: Säker att använda på katter som är 12 veckor eller äldre.

Vet's egen formula: Framtagen tillsammans med veterinär av Vet's Best, det sköljfria skumschampot och den lugnande doften bidrar till en bättre upplevelse av tvätten.

 

Storlek: 150 ml

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 139 kr (2024-04-27)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter