• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Urine off Cat Spray

Handla denna produkt Urine off Cat Spray
pris 169 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Rengöringsmedel för kattägare med fräsch doft!

Urine off för kattägare i behändig sprayflaska, ett rengöringsmedel som är speciellt effektivt för rengöring av urinmarkeringar och felkissningar. Med vanliga rengöringsmedel får du bort den synliga fläcken, men katten kan ofta fortsätta kissa på samma ställe efteråt och det är för att det vanliga rengöringsmedlet inte får bort urinkristallerna. Urine off neutraliserar och bryter ned denna källa till dålig doft och ger ett rent och luktfritt resultat. (Observera att själva medlet är parfymerat och det kan ta ett par veckor innan parfymen vädrat ur tyger/mattor och liknande material).

Urine off innehåller feromonblockerare för att motverka fortsatt urinmarkering och är även effektivt på gamla och intorkade fläckar.

Tips för användning på hårda ytor:
Använd en UV-lampa för att lokalisera en intorkad fläck eller torka upp urin med papper från färsk fläck och testa sedan på ett dolt ställe för färgäkthet. Blöt ner hela fläcken ordentligt och även utanför fläckens kanter.
Om det är en färsk fläck så låt medlet verkar i ett par minuter. Om det är en intorkad fläck så blötlägg och täck över med plast och låt medlet verka över natten. Ta sedan bort plasten och låt lufttorka. Återbehandla vid behov! Gamla fläckar kan behöva behandlas i omgångar för bästa resultat.

Tips för användning på mattor/tyger:
Rengör alltid fläcken med Urine Off innan tvätt. Tänk på att urinfläcken blir 2-4 gånger större än vad fläcken visar, då urinet sugs upp och in i materialet. Urine Off måste komma i kontakt med hela urinfläcken för att kunna verka effektivt. Efter sista behandlingen, använd en matt-tvätt eller skölj med vatten och torka med en handduk för att få bort alla rester och minimera fuktfläckar på tyget.


Observera att urinsyra kan skada vissa fibrer i material och därför kan ibland en fläck fortfarande vara synlig trots att fläcken behandlats på rätt sätt.

Storlek: Sprayflaska 500 ml

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 169 kr (2024-03-20)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter