• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök
Priset är nedsatt med -5%

Undercover Mouse 2-i-1 grå

Betyg: 4.7 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt Undercover Mouse 2-i-1 grå
rea pris 349 kr
tidigare pris 369 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Undercover Mouse - men en ny twist!

Precis som namnet antyder rör sig Undercover Mouse "undercover" under tygskynket. En liten svans sticker ut under tyget och "musens" smygande rörelser triggar din katts instinkter och jakten på musen är ett faktum! Undercover Mouse går i intervaller snabbt och sakta, samt byter slumpmässigt riktning.

Denna version av Undercover Mouse har även en till fiffig version inbyggd i samma leksak, ta bort tygskynket och fäll ut leksakens fötter. Sätt på vippan som pekar uppåt och tryck på on-knappen! Vips har ni en till rolig leksak med annan funktion. (se produktbild nr 5 och 6).

Obs: "Spöet" ska tryckas fast tills det säger "klick".

Drivs av tre 3 AA-batterier (ingår ej).

Obs: denna leksak kan uppfattas som högljudd, speciellt när katten stoppar själva "pinnen" :)

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 349 kr (2024-03-17)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Min 15 åriga hankatt går bananas på denna produkt. Allt från att ligga stilla och bara titta till att ta tag i den och dra den över halva lägenheten. Han är helt klart aktiverad och intresserad av den.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Har två katter ett år och två år gamla, ingen av dem ville leka med det, tyvärr. Annars de älskar såna slags spel (nånting rör sig under någonting) men denna undercover mousse låter för mkt, motorn alltså, det distraherar dem nog. Rörelser också inte alls likna en riktig mus, det finns mönster även om det påstås att det rör sig slumpmässigt. Det borde vara tystare, rörelserna borde ha betydlig längre pauser där katter skulle börja undra .. Annars de bara stirrar hur den svansen rör sig i cirklar, byter riktning, visst, men ändå skit tråkig och inte alls spontan, så börjar katter somna så småningom. Slöseri på pengar blev det, tyvärr.

Betyg: 4 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Rolig leksak med två olika lägen. Min katt satt först och titta mest, men efter en stund var det full jakt efter "musen". Låter lite så mer försiktiga individer kanske har svårt för denna.

Andra köpte också

Liknande produkter