• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Kattlucka microchip Petsafe

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt Kattlucka microchip Petsafe
pris 749 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 4-10 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Läser av kattens microchip i nacken och håller grannkatten utomhus!

Kattlucka med chip-funktion från märket PetSafe. Kattluckan öppnar sig bara för de katter som bor i huset och är inprogrammerade i kattluckan. Främmande katter hålls alltså på rätt sida kattluckan - utomhus! Kattluckan kan programmeras för 40 olika microchipkoder / 40 st katter! 

När din katt närmar sig kattluckans chipläsare (på utsidan av dörren) så kommer chipläsaren att automatiskt läsa av kattens microchip och öppna kattluckans lås. När katten har passerat igenom svängluckan så kommer den att klicka igen och låsa sig. 

Kattluckan kan även öppnas med en RDIF-nyckel som hängs i kattens halsband, denna säljs separat. Vi rekommenderar dock att du ID-märker din katt med ett mikrochip om du inte redan gjort det.

Kattluckan drivs med med 4 x AA-batterier (medföljer ej). 

Kattluckan har ett manuellt 4-vägs lås, kattluckan kan alltså vara: helt öppen för ingång och utgång, helt stängd, öppen för endast ingång eller öppen för endast utgång.


PetSafe Microchip Cat Flap läser de vanligaste typerna av mikrochip som katter märks med ? FDX-B (15-siffrigt). Om du inte är säker på vilket typ av chip din katt har, klicka på länken här nedanför och testa din katts chip!

Här kan du testa din katts chipnummerserie!

Microchip-märken som är kompatibla med kattluckan är:
  • Datamars / PetLink
  • HomeAgain
  • AVID
  • 24 PetWatch
  • AKC Reunite
  • Banfield
Observera att instruktionsboken är på engelska.

Observera att du kan behöva komplettera ditt köp med tillhörande förlängningstunnel och / eller adapter. Adaptern är särskilt viktig om du installerar kattluckan i någon typ av säkerhetsdörr eller dörr med metallfolie eller liknande material, detta eftersom metall stör ut den chipläsande bågen om kattluckan ej är korrekt installerad med tillhörande adapter.


Microchip är en enkel ID-märkningsmetod som utförs av din veterinär (raskatter är alltid microchippade av sin uppfödare).

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 749 kr (2024-04-19)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Funkar superbra för mina små katter (2-4 kg). En av de större katterna som är lite överviktig (ca 6-7 kg) har aningen svårt att komma igenom luckan med bakre delen så det kan tas i åtanke om katten är bredare. Relativt lätt installation och superlätt programmering av chippen. Rekommenderas!

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter