• Fraktfritt vid köp över 600 kr

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Kattlåda HOPIN Mocca - white

Handla denna produkt Kattlåda HOPIN Mocca - white
pris 329 kr
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Hop In - en modern kattlåda i färgen Mocca!

Hop In kattlåda passar superbra för katter som står upp och kissar, katter som kissar rakt bakåt eller gillar att skotta runt och gräva ordentligt i sin kattsand innan den gör sina behov. Denna kattlåda håller kattsanden på insidan av lådan och det finns inga springor eller glipor där katturin kan rinna ut på golvet under kattlådan.

Dessutom är Hop In kattlådan helt perfekt för familjer som har både hund och katt, och / eller krypande bebis i hushållet - då det blir lite extra svårt för hundar och små barn att komma åt kattlådans innehåll.

En smart funktion med Hop In är det perforerade, lätt sluttande locket till kattlådan. När katten hoppar upp ur kattlådan och går över locket faller kattsanden ner genom de små hålen i locket och bidrar till att man har mycket mindre kattsand på golvet. Den stora öppningen i locket gör det enkelt för din katt att hoppa ner i kattlådan, Hop In passar även bra för större katter. 

När Hop In-kattlådan designades tog man även den dagliga rengöringen av kattlådan i beaktande! Det vita locket kan hängas upp på kanten av kattlådan så att man kommer åt att rensa ordentligt. Kattlådan har även urtag undertill för att man ska få ett bra grepp om man behöver lyfta hela kattlådan för att t ex hälla ut gammal kattsand.

Hop In har en praktisk krok på utsidan för att hänga upp kattsand-spaden. 

Till sist, ett tips och trick till dig som kattägare: placera Hop In i ett hörn! Detta sparas utrymme i hemmet och din katt tvingas gå på locket innan den hoppar ner från kattlådan - mindre sand sprids utanför och mer sand trillar tillbaka ner i kattlådan igen.

Storlek: 58,5 x 39 x 39,5(H) cm

Produktbild nr 2 visar endast kattlådans funktion, ej korrekt färg.

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 329 kr (2024-06-18)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter