• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Foderautomat TX5+1

Handla denna produkt Foderautomat TX5+1
pris 889 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 5-12 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

TX5 foderautomat för 5 + 1 måltider

Foderautomat för 5+1 st måltider, från märket Trixie. Timern säkerställer automatisk öppning av locket (upp till 5 gånger per dag) vid den inställda tiden och går att programmera för 24 h.

Foderautomaten kan programmeras för 5 tidsinställda måltider och om katten (eller vovven) ska äta en måltid direkt när automaten görs iordning så kan även skål nr 6 fyllas. Den sjätte skålen kommer omedelbart att vara tillgänglig för husdjuret efter att du har programmerat foderautomaten.

De sex modulerna kan programmeras upp till 5 serveringar per dag. Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder, men observera att den inte har någon kylande funktion. Matskålarna rymmer 180 ml vardera och "matskålsbrickan" går att diska i diskmaskinen i det övre facket på låg värme.

Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats, den har även ett skydd som förhindrar skador på djurens tassar medan foderautomaten roterar

Perfekt för katter som inte kan ha fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i 5 st mindre serveringar för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. Kan även passa för katter med t ex diabetes som kan behöva små givor flera gånger per dag.


Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!


Storlek: ø 32 × 8 cm
6 matskålar om 180 ml vardera 

Drivs med USB-kabel eller 3 st C-batterier (batterier ingår ej).
(USB-adapter köps separat, eller använd en ni har hemma.)

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 889 kr (2024-05-14)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter