• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

10% rabatt kattleksaker. Rabattkod: gladmaj

Feliway Spray 20 ml

Handla denna produkt Feliway Spray 20 ml
pris 119 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Äntligen en feliway spray i rese-storlek!

Praktisk Feliway spray för applicering på specifika föremål och platser. Perfekt att använda t ex i transportburen vid veterinärbesök eller åksjuka, underlätta relationerna i kattflocken, för att förhindra urinmarkeringar och klösning eller vid förändringar i kattens närmiljö.

Denna storlek är perfekt att ta med sig på resande fot, till hotellrummet: kattvakten, utställningen eller sommarstugan.

Gör så här:
Skaka flaskan innan användning. Håll den sedan upprätt och spraya 2 ? 8 pumpslag på föremålet/platsen på ca 10 cm avstånd. Då sprayen innehåller alkohol, rekommenderas att man väntar i cirka 15 minuter innan katten tillåts gå fram till området/föremålet, så att alkoholen hinner avdunsta. Full effekt kvarstår i 2 ? 5 timmar.

Missfärgar som regel inte möbler eller ytor, men gör en liten test först för att vara på den säkra sidan. Förvaras i rumstemperatur.

Obs! Spraya aldrig direkt på eller i närheten av katten!

Feliway är en syntetisk kopia av det ansiktsferomon som katter, genom att gnida och stryka med sin kind mot olika föremål, använder för att markera ett område som tryggt och säkert. Genom att härma dessa feromoner, skapar Feliway en känsla av lugn, välbefinnande och trygghet i kattens miljö och kan hjälpa till att trösta och lugna katten när den befinner sig i en jobbig situation, ex vid resa och veterinärbesök, eller som förebyggande inför den stress som en förändring i kattens närmiljö innebär.

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 119 kr (2024-04-27)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter