• Fraktfritt vid köp över 600 kr

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Feliway Friends väggadapter doftgivare

Handla denna produkt Feliway Friends väggadapter doftgivare
pris 299 kr
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Praktisk doftavgivare med CAP-feromon!

Feliway Friends är en väggadapter som utsöndrar en syntetisk kopia av kattens eget CAP-feromon (cat appeasing pheromone). Detta utsöndras i sin naturliga form från honkattens juverområde när hon diar sina kattungar.

Feromon i Feliway Friends är till för att skapa harmoniska band mellan katterna i hushållet. Detta är den första produkten på marknaden med dokumenterad effekt som kan minska konflikter och spänning mellan katter som delar revir och bor i samma hushåll.

Doftavgivaren täcker en yta på 50 - 70 kvadratmeter och är perfekt att använda vid situationer när nya katter ska introduceras för varandra eller där katter som bott tillsammans länge hamnat i en situation där det blivit spänningar dem emellan.

Kontakten i doftavgivaren är vridbar och passar därför de allra flesta typer av vägguttag, den uppnår full effekt efter 24 timmars användning. Avgivaren kan återanvändas 5 gånger och en refill räcker i ca 30 dagar. Doftavgivaren bör bytas ut efter 6 månader även om 5 refiller inte använts.

Förpackningen innehåller 1 st doftavgivare + 1 flaska Feliway Friends.

Skillnad från vanliga Feliway?
De syntetiska CAP-feromonerna i Feliway Friends kommunicerar ut harmoni mellan olika individer, medan de syntetiska feromonerna i den vanliga Feliway istälet kommunicerar ut trygghet i kattens hemmiljö och revir.


Gör så här:
Ta av locket på den medföljande flaskan och skruva sedan fast den på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i ett vägguttag. Observera att flaskan ska vara placerad under själva avgivaren. För bästa effekt bör doftavgivaren befinna sig i det rum där katterna vistas mycket samt vara inkopplad under hela dygnet. Detta för att mängden feromoner i rummet ska hållas konstant.

Sätt inte doftavgivaren så att den är skymd av möbler, gardiner, fönsterbrädor eller andra utskjutande föremål. Den bör dessutom ha helt fritt utrymme ovanför och cirka en halvmeter på vardera sidan.

Feromonerna är artspecifika och påverkar således endast katter. Andra husdjur samt människor påverkas inte av Feliway Friends.

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 299 kr (2024-06-18)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter