• Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Dashi Delights Ost

Handla denna produkt Dashi Delights Ost
pris 29 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Dashi Delights kattmat med Kyckling och Ost
 

TILLVERKAD MED BRA INGREDIENSER: Varje produkt från varumärket Inaba är tillverkad med läckra högkvalitativa ingredienser, inklusive gårdsuppfödd kyckling av livsmedelskvalité.

UMAMI SMAK: Skapad från en delikat buljong gjord av torkad vildfångad tonfisk (bonito flakes), blandad med strimlor av noggrant utvalda premiumproteiner, vilket ger en ny nivå av smak för din katt. Dashi Delights passar perfekt som en lyxig måltid, eller en efterätt till din kissemiss.

ENKELT & HÄRLIGT: Färska ingredienser med tillsatt vitamin E för att stödja kattens immunsystem och grönt te-extrakt som en naturlig antioxidant. Gläd din katt med dessa portionspackade smakliga måtider.

FUKTIGHETSGIVANDE & LÄCKERT: Komplettera din katts måltid med en fuktgivande våtfoder-måltid. Den är både spannmålsfri, fri från konserveringsmedel, helt fri från karragenan och färgämen. 

FÖR KATTER SOM GILLAR OLIKA: Dashi Delights finns i åtta olika recept, de passar katter i alla raser och stadier (kattunge till senior). Testa vilken smak som är just din katts favorit. 


Utfodringsanvisning: Ge som en kompletterande måltid till din katt. Denna produkt är inte avsedd att ges som ett huvudfoder. Se till att din katt dagligen får rent och färskt vatten. 

Förpackningen innehåller 70 gram.
 

Sammansättning: Kyckling, ost (mjölk, vatten, fosforsyra), tapiokastärkelse, naturliga smaker, guarkärnmjöl, kammusselextrakt, bonitoflingor, E-vitamintillskott, grönt teextrakt.

Analys: Råprotein: 11%, Råfett 0,5%, Råfiber 0,1%, Vätska 88%

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 29 kr (2024-02-03)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter