• Fraktfritt vid köp över 600 kr!

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

10% rabatt kattleksaker. Rabattkod: gladmaj

CatIt Senses 2.0 Wellness Center

Betyg: 3 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt CatIt Senses 2.0 Wellness Center
pris 329 kr
Tillgänglighet: Bara 2 kvar i lagerLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr!

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Cat It Wellness Center är en större version av det populära Cat It Massage Center.

Wellness center är större - din katt får plats att lägga sig ner i massage centret, sno runt och gnugga sig mot de olika delarna ordentligt. Cat It Wellness Center stimulerar din katts alla sinnen! Här får katten utlopp för både bus och avslappning, katten får tugga, trampa runt och stryka sig mot massagedelarna som stimulerar kattens naturliga beteende för att markera in revir med sina körtlar i ansiktet och under tassarna.

Catit Senses 2.0 Wellness Center designades för att vara den ultimata avkopplingsplatsen för din katt. Kattleksaken innehåller ett brett utbud av borstar, texturer och massagekanter för att hjälpa din katt att slappna av. Alla funktioner är lättillgängliga från alla sidor för att passa alla katters preferenser och vanor.

Multi-purrpose massager

Katter gillar sin pälsvård! De dubbla kattborstarna på sidorna av Wellness Center hjälper att samla upp löst katthår när din katt stryker sig mot dessa. De vita räfflorna på sidorna är sköna att klia sig emot och där kan din katt även komma åt svårkliade ställen!

Allra högst upp i hälsocentret sitter en upphöjd grön masserare som är utformad för din katts huvud, hals och ansikte. Denna speciella topp är en utmärkt avstressare om din katt gillar den! Den mjuka gummipluppen längst upp i centret är en tandkötts-masserare. Medan din katt försiktigt gnager på den strukturerade pluppen, rengör den tandkött och tänder. (Tandkötts-masseraren går att köpa som refill om den behöver bytas ut efter en tids användning).

Tillsätt gärna kattmynta, men med måtta! Om din katt blir alldeles tossig av kattmyntan och börjar tugga för mycket på de mjuka gummidelarna, så var lite försiktig med kattmyntan.


Plastdelarna är lätta att diska ur i diskhon med lite såpa och dynan går att torka av med en lätt fuktad trasa, lättskött är tanken bakom!

Enkel att montera och att rengöra. Tillverkad av BPA-fria material.

Storlek: ca 20 x 18 x 6,5 cm


Släng inte original-kartongen!
Cat It har i denna produkt även haft i åtanke att din katt säkert älskar kartongen som produkten levereras i. Därför har även extra tanke lagts på kartongen som kan göras om till en kattleksak den med med några enkla tryckningar här och där.

After a hard day of napping, eating and playing, provide your cat with an oasis of calm and relaxation with the Catit Senses Wellness Center.

 

 

 

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 329 kr (2024-04-26)
0
0

Recensioner

Betyg: 1 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Stor och bra till mina kissarna

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter