• Fraktfritt vid köp över 600 kr

  • Övrig frakt 49 kr

  • Snabb leverans 2-4 vardagar

Sök

Calming Home Spray katt och hund

Handla denna produkt Calming Home Spray katt och hund
pris 149 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

Fraktfritt vid köp över 600 kr

Övrig frakt 49 kr

Snabb leverans 2-4 vardagar

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Skicka ett mejl till info@supercat.se

Supercat

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Beaphar Calming Home Spray med örten valeriana används för att bidra till naturligt välbefinnande och en känsla av lugn hos ditt husdjur. Calming Home Spray hjälper katter att känna sig lite lugnare i ovana eller stressande miljöer/situationer.

Sprayen är gjord för att användas i hemmet, för att förebygga oönskat beteende som kan vara ett symptom på stress, till exempel överdrivet jamande och kiss utanför kattlådan. Denna spray är även användbar när katterna ska följa med på resa, tag då fram transportburen i god tid (någon vecka) innan resan och spraya transportburen med Calming Home Spray och bädda med mysig nytvättad filt eller handduk.

Sprayen är effektiv i hemmet för att hjälpa till vid problembeteende och minska kattens eller hundens oro, nervositet och upprymdhet. Den kan används t ex i samband med introduktion av ett nytt husdjur eller en ny familjemedlem, vid renovering, ommöblering, flytt eller när det väntas fyrverkerier eller åskoväder.

Obs, spraya på kattens kattsäng, klösträd eller transportbur och låt vädra en god stund innan katter introduceras för platsen. Spraya aldrig direkt på katten eller i direkt närhet av din katt.

Storlek: 125 ml

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 139 kr (2024-06-14)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter